Με έδρα την Αθήνα, τα "Ελαστικά Νικολάου" είναι μία ταχύτατη σε ανάπτυξη Ελληνική Εταιρεία. Η εταιρεία διαθέτει υψηλής ποιότητας ελαστικά, για φορτηγά και επιβατικά αυτοκίνητα, με τμήματα λιανικής και χονδρικής πώλησης. Η επιχείρηση βρίσκεται σε ενα κομβικό σημείο, Βορειο-Ανατολικά του κέντρου των Αθηνών, κοντά στο Νέο διεθνές Αεροδρόμιο, "Ελευθέριος Βενιζέλος".

  Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1983 απο τον Ευάγγελο Νικολάου, με τη δέσμευση να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και να δημιουργεί "ικανοποιημένους πελάτες". Σήμερα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε μία πλήρη σειρά ελαστικών απο επώνυμους κατασκευαστές, για κάθε τύπο Φορτηγού η Επιβατικού αυτοκινήτου, ζάντες και σχετικά αξεσουάρ. Επίσης παρέχουμε με υπευθυνότητα ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση και έλεγχο μπροστινού συστήματος.

  Ο στόχος μας
  Η αναγνώριση μας, σαν μία κορυφαία Εταιρεία διανομής ελαστικών στην Ελληνική Αγορά, ξεπερνώντας με τίς υπηρεσίες μας, τις προσδοκίες των πελατών, των εργαζομένων και τών προμηθευτών μας.

  Η δέσμευση μας στους πελάτες μας
  Είναι η διαρκής προσπάθεια για την βελτίωση των υπηρεσιών μας, μέχρι να είναι οι καλύτερες στον τομέα μας.

  Η φιλοσοφία μας
  Όλη μας η προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη, όποια και αν είναι η ανάγκη του, απλή η εξεζητημένη.

  Πιστεύουμε, ότι οι πελάτες μας, μας βλέπουν και μας κρίνουν, μέσω του προσωπικού μας. Σας εξυπηρετούμε λοιπόν με προσοχή, φιλικά, ευγενικά με σεβασμό και εντιμότητα.

  Πιστεύουμε, ότι οι πελάτες μας και το προσωπικό μας, δικαιούνται ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον. Και με αυτή τη λογική διευθύνουμε την επιχείρηση μας.

  Πιστεύουμε, ότι πρέπει να εργαζόμαστε, σε ένα περιβάλλον, καθαρό, τακτοποιημένο με τάξη και σωστή σειρά στην εξυπηρέτηση.

  Πιστεύουμε, στην ομαδική εργασία.

  Πιστεύουμε, στην αναγκαιότητα της εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.

  Πιστεύουμε, στην αναγνώριση, των προσπαθειών των εργαζομένων σε μας.

  Η Στρατηγική για το μέλλον
  Συνεχής επικοινωνία με τους πελάτες μας, και η ενημέρωση τών εργαζομένων και των πωλητών μας για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους, ώστε να τις ικανοποιούμε με ομαδική προσπάθεια. Ενημερωνόμαστε διαρκώς, γύρω απο τα νέα προϊόντα, τα συστήματα και τις τεχνικές, για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.